• #SuzukiCleanUp: Çevreye birlikte katkıda bulunabiliriz; denizleri temizlememiz için bize yardımcı olun
  • Sağlıklı bir çevre için sürdürülebilir bir ekonomiye ihtiyacımız var
  • Bireylerin üstleneceği sorumluluk genel sonucu belirleyecek. Bizimle iş birliği yapın!

Suzuki dünyasının tutkunları ve kıyı denizcileri; denizlere olan aşkınızı göstermek için #SuzukiCleanUp girişimine katılarak denizleri mahveden çöplerden kurtarmamıza yardımcı olun.

Çevreyi korumayı ve doğaya saygı duymayı topluma öğretebilmek için çevre dostu bir kültür oluşturmaktan bahsedildiğini sıklıkla duysak da bazen bunların sadece sözde kaldığını görüyoruz. #SuzukiCleanUp ise denizlerin temizlenmesi için Suzuki’nin kendi kanalları üzerinden tanıtımını yaptığı somut bir girişimin sloganı.

#SuzukiCleanUp girişimi, okyanusları, nehirleri ve gölleri temizlemek üzere bir dizi eko-sürdürülebilir aktiviteyi doğuran Suzuki Temiz Okyanus Projesi adlı global hareketimiz kapsamında geliştirildi. Japon üretici, bu aktiviteleri 10 yıldan bu yana dünyanın dört bir yanındaki bayilerinin de katılımıyla sürdürüyor. Proje ayrıca ambalaj malzemelerinin, mikro-plastiklerin ve kirliliğin azaltılmasının yanı sıra çevre dostu kurumsal davranışların teşvik edilmesini de hedefliyor.

#SuzukiCleanUp kampanyası öncelikle Suzuki dıştan takmalı motor sahiplerine yönelse de sahilleri ve denizi kirleten atıkların toplanmasına yardım eli uzatabilecek herkese bir çağrı anlamı taşıyor. Suzuki dünyasının bir parçası olan, teknesinde Suzuki dıştan takmalı motor kullanan herkesten, çevreye dağılmış çöplerin toplanmasına ön ayak olan bu kampanyanın bir parçası olmak üzere bir aidiyet duyulması rica ediliyor.

Bu girişim kapsamında Suzuki Marine İtalya, topladıkları atıkların fotoğrafını çekip Messenger üzerinden özel mesajla yollayan kullanıcıların fotoğrafları sosyal bir galeride yayınlayacak. Tüm fotoğraflar şirketin Facebook sayfasında #SuzukiCleanUp, #SuzukiCleanTheSea ve #SuzukiCleanOceanProject hashtag’leri ile sergilenecek.

#SuzukiCleanUp aslında her katılımcının “kazanan” olacağı bir mücadele. Katılımcılar, Suzuki resmi sayfasında yer almanın onurunu taşımanın yanı sıra denizi bir tutku olarak yaşayan ve denize saygı duyanların katılımından güç alan bir aktivitede yer almanın gururunu yaşayacak.

Paylaş :